De diëtistenpraktijk met bite

DieetZO is de specialist op het gebied van voeding en dieet bij ziekte en gezondheid. Werkzaam in Purmerend, Broek op Langedijk, Alkmaar, Heerhugowaard, Hippolytushoef, Den Oever, Hoorn en Zwaag.

Willemijn gespiegeld

.

Willemijn Wissekerke

Diëtist DieetZO

.

Specialismen

Diabetes mellitus, emotie-eten, voedingsallergiën, maag-, darm-, leverziekten & FODMaP dieet, chronische diaree en obstipatie, ondervoeding, sondevoeding

Over Willemijn

In 2008 ben ik als voedingsdeskundige in de commerciële richting afgestudeerd. Na een aantal jaren ervaring in de commerciële afslankwereld, waarin ik...

.

Over Willemijn

In 2008 ben ik als voedingsdeskundige in de commerciële richting afgestudeerd. Na een aantal jaren ervaring in de commerciële afslankwereld, waarin ik onder andere veel mensen online heb begeleid bij het afvallen, vond ik het tijd voor verdieping. In 2012 heb ik daarom mijn titel diëtist behaald.

Voeding kan zoveel betekenen voor je gezondheid en welzijn, daar adviseer ik mensen graag over. Uit de praktijk haal ik veel voldoening, als het dieet weer is geslaagd en de cliënt tevreden is!

In de praktijk zie ik dat heel veel mensen worstelen met emotie-eten. In 2016 heb ik een specialisatie emotie-eten gevolgd. De kennis en tools die ik daar heb opgedaan blijken een doorbraak voor mensen die al jarenlang strijd voeren met eten en het gewicht.

Daarnaast ben ik, deels vanuit eigen ervaring, altijd erg geïnteresseerd geweest in de rol van voeding bij maag-darm problemen. Ik vind het fantastisch om te zien dat je een doorbraak kunt creëren bij mensen die al jaren kampen met maag-darm klachten.

Neem contact op met Willemijn

Heeft u een vraag over voeding en dieet of wilt u een afspraak maken? Stuur een e-mail naar info@dieetzo.nl of bel 085-0653466.

Wat cliënten zeggen

Mijn huisarts adviseerde me naar de diëtist toe te gaan. Door mijn diabetes moet ik erg opletten wat ik eet. Bij DieetZO

heb ik geleerd dat gezond ook lekker kan zijn!

Jolanda uit Heerhugowaard

Locatie Heerhugowaard

Hortensialaan 166
1702 KJ Heerhugowaard

Locatie Den Oever

Huisartspraktijk Hoge Poel
Hoge Poel 3a

Locatie Purmerend

Professor Meester P.J. Oudlaan 7
1444 HT Purmerend

Locatie Hoorn

Maelsonstraat 3
1624 NP Hoorn

Locatie Heerhugowaard

Uiterwaard 11
1703 MB Heerhugowaard

Locatie Zwaag

Julianalaan 9
1689 EG Zwaag

Locatie Purmerend

Venediën 26
1441 AK Purmerend

Locatie Hippolytushoef

Elft 2
1777 AD Hippolytushoef

Locatie Broek op Langedijk

Bijlestaal 66
1721 PW Broek op Langedijk

Locatie Heerhugowaard

Brandpunt 10
1705 SK Heerhugowaard

Locatie Heerhugowaard

Clara Wichmanntuin 13
1705 JZ Heerhugowaard

Locatie Zwaag

Jacobsstaf 52
Zwaag

The contents of your info box. It's very easy to create and customize.